Vores historie

KOMPROMISLØS TILGANG TIL KVALITET

     

Tayyib Food er en familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for et alsidigt sortiment af kødudskæringer siden 1990'erne. Som den eneste kebabvirksomhed i Danmark har vi egen opskæ- ringsvirksomhed, og det gør, at vi kan sikre en gennemgående høj kvalitet i alle vores produkter.

Den viden, vi har opsamlet gennem flere generationer, gør, at vi kan tilbyde vores kunder, innovative produkter af allerhøje ste kvalitet. Vores sortiment spænder vidt - vi har både traditionelle udskæringer af oksekød, kalvekød, lam og kylling, og vi forarbejder råvarerne til kebab, burger, hakkekød og strimler. Vi følger tidens trend og udvikler løbende nye produkter og smagsvarianter.

Vi er i tæt dialog med både tyske og tyrkiske kollegaer, og får værdifuld sparring, når vi skal udvikle nye produkter. Vores rødder går tilbage til 1990'erne, men vi driver i dag en moderne for retning. Det betyder ikke, at vi går på kompromis med vores viden eller skubber traditionerne til side. Tvært imod har vi samlet alt det bedste og tilført den passion, der betyder, at vi kan sikre dig et slutprodukt, hvor du kan smage, at kvalitet gør en forskel.